ninareale

Alla inlägg den 8 maj 2019

Av Nina Reale - 8 maj 2019 22:16

Hej. 

Här kommer ett lite tråkigare inlägg men min blogg är ju stället där jag kan va mig själv och få skriva av mig. Sen har jag underbara vänner och en en underbar pojkvän som alltid stöttar mig. Så tacksam för dem. 

Jag är en person som alltid försöker va snäll och positiv mot alla i min närhet för jag tycker det kommer man längst på. Och för mig finns det det inget annat sätt att vara. Jag är bara sån som person, är alltid väldigt glad och positiv och jag vet att jag kan vara för snäll ibland men då blir man också tyvärr ibland överkörd. Men jag kan ta det. Jag vet att jag är stark i mig själv och jag väljer mina strider. Självklart kommer även jag till en punkt ibland då jag säger ifrån och inte accepterar skit. Jag tycker att man alltid ska behandla sina vänner på bästa sättet och med respekt, ärlighet och omtanke. Ens vänner är som ens familj! Behandla andra så som du själv vill bli behandlad är något som jag håller hårt på. 

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag kännt att jag fått möta mycket negativt de sista och ibland känns det inte som människor i min närhet ser hur lycklig jag är och tyvärr inte glädjs för min skull när det kommer till privata saker. Ibland undrar jag om vissa fortfarande går på förskolan eller om de verkligen är vuxna människor? 

 

Jag har i alla fall bestämt mig för att inte låta negativitet ta min energi mer. Jag vet att jag inte förtjänar att bli behandlad på ett respektlöst sätt. Jag har aldrig varit så här lycklig och jag kommer stå på mig som jag alltid gör. Kommer borsta av de negativa kommentarerna från axlarna och fortsätta leva mitt liv med mina underbara vänner,  min fantastiska familj och min underbara pojkvän! 

 

All kärlek till er!❤️

 

 

 

 

 


Stå alltid på dig och var dig själv, det kommer jag alltid vara. ❤️👊🏼 Jag vet att det kommer jag längst på. 

 

 

Av Nina Reale - 8 maj 2019 21:57

Hej! 

Hoppas ni haft en bra vecka hitills, min vecka har varit bra! I måndags jobbade jag 06:0–18:00 så segt! I måndags fyllde även en av mina bästa kompisar Veronica år! Så i tisdags åkte jag hem till henne efter jobbet där vi hade middag med henne, John och deras son Eric! Dem är så underbara! Var en super mysig kväll, så lycklig som har henne i mitt liv! 

 

I morgon jobbar jag till 17.00 och sedan ska jag hem till min syster ex fru Alexandra och ha middag med henne och min systerson Aston! Ska bli så mysigt! Efter det ska jag gå förbi Harrys och möta upp Lina en stund för dem skulle dit på afterwork! 

 

På fredag kommer Simon äntligen hit, som jag saknar honom! Så på fredag ska jag laga italiensk middag till oss och så kommer Matilda hit och äter med oss! Sen får vi se om några mer kommer! På lördag blir det först Ikea och sedan på kvällen ska jag och Simon umgås med Lina och hennes kille Simon. Ser så fram emot helgen! Hoppas ni får en fin helg så hörs vi snart igen! 

 


Min fina Veronica! Så glad som har Terese och Veronica i mitt liv! 





Fick denna fina present av Veronica och hennes familj. Så underbara! 



Min outfit i Tisdags, kjolen och tröjan är från HM. Älskar HM. 

Min fina Bingis, behövde fota henne när hon låg där. 

 

Presentation


Hej mitt namn är Nina Victoria Reale,en 28 årig tjej som bor i Varberg. Jag är svensk och italiensk.
I den här bloggen kommer ni kunna läsa om mina två stora intressen, mode och inredning, samt även om mitt privatliv. Puss!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards